GDPR Masterclass edukacija

GDPR Masterclass

CIJENA: 750,00 EUR plus PDV

DATUM: 3.-5. srpnja. 2024.

LOKACIJA: Online

U eri digitalizacije, gdje se informacije šire munjevitom brzinom, zaštita osobnih podataka postala je ne samo zakonska obveza već i ključni faktor u održavanju povjerenja između organizacija i njihovih klijenata, te zaposlenika. GDPR, kao jedna od najvažnijih regulativa našeg vremena, postavlja niz izazova pred organizacije: od osiguranja prava na privatnost i sigurne obrade podataka, do transparentnosti i usklađenosti s regulatornim zahtjevima.

Ovaj Masterclass je dizajniran da vam pruži konkretne i praktične alate za navigaciju kroz ovaj kompleksni regulatorni okvir. Program je vođen od strane iskusnih pravnika. Za ovu edukaciju, okupili smo tim stručnjaka i predavača koji su specijalizirani za različite aspekte GDPR-a, uključujući pravne, tehničke i organizacijske.

Tijekom ove edukacije, predavači će vam pružiti uvid u najnovije trendove, sudske presude i interpretacije nadležnih tijela, s posebnim naglaskom na Agenciju za zaštitu osobnih podataka (AZOP). Osim toga, program uključuje niz praktičnih primjera, “case study” i interaktivnih diskusija koje će vam omogućiti da steknete sveobuhvatno razumijevanje i praktične vještine potrebne za uspješno upravljanje GDPR-om u vašoj organizaciji.

Bez obzira na to gdje se trenutno nalazite u procesu usklađivanja s GDPR-om, ovaj Masterclass je neprocjenjiv resurs koji će vam pomoći da se uskladite s najnovijim zahtjevima i standardima, te da unaprijedite svoje poslovne procese i odnose s klijentima.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da unaprijedite svoje stručne vještine i poslovne prakse u području zaštite podataka. Pridružite nam se i budite korak ispred u digitalnom dobu.

Prigovor (odjavu) na obradu osobnih podataka pošaljite na contact@visioncompliance.eu, za informacija više pročitajte naša Pravila privatnosti.

Ukoliko ne želite da vam šaljemo obavijesti o edukacijama i našim uslugama
uvijek možete ostvariti svoja prava (prigovoriti obradi) i ovdje.

 

HODOGRAM EDUKACIJE:

Prvi dan:

Razumijevanje GDPR-a kroz analizu tvrtke XYZ   (imaginarna firma koja se temelji na real life projektu – Case study)

 

  1. Predstavljanje programa i Prikaz poslovanja tvrtke XYZ : Detaljan pregled kako “XYZ” prikuplja, obrađuje i koristi osobne podatke klijenata i korisnika.
  2. GAP analiza (Analiza rizika i potreba za usklađivanjem): Identifikacija potencijalnih rizika i izazova s kojima se “XYZ” suočava u vezi s obradom osobnih podataka. Razmatranje zahtjeva GDPR-a i kako se odnose na specifičnosti tvrtke.
  3. Kontinuirano praćenje i usklađivanje: Naglasak na važnosti stalnog praćenja i prilagodbe promjenama u GDPR-u. Analiza kako “XYZ” trenutno postupa s ovim zahtjevima i kako bi mogli poboljšati svoj pristup.
  4. Izrada Politike privatnosti za tvrtku XYZ : Radionica u kojoj sudionici zajedno sastavljaju Politiku privatnosti prilagođenu “XYZ Ltd”. Razmatranje koje informacije treba uključiti, kako komunicirati s korisnicima te kako osigurati transparentnost.
  5. Upravljanje zahtjevima ispitanika: Demonstracija kako “XYZ Ltd” postupa s zahtjevima ispitanika za pristup, ispravak ili brisanje podataka. Rasprava o tome kako organizirati postupak obrade ovih zahtjeva.

 

Drugi dan:

Praktična primjena GDPR-a u tvrtki XYZ Ltd

 

  1. Primjena TIA, DPIA i LIA: Primjena alata za procjenu rizika i usklađenosti na konkretnim scenarijima “XYZ Ltd”. Analiza potrebe za procjenom utjecaja na privatnost, procjenom utjecaja na zaštitu podataka i procjenom zakonitosti obrade.
  2. Evidencije aktivnosti obrade
  3. Kako se uskladiti s GDPR-om u pogledu radnih odnosa
  4. Praktični primjeri iz prakse: Prikaz stvarnih primjera situacija u kojima “XYZ Ltd” mora primijeniti GDPR. Analiza kako su se nosili s tim situacijama i kako su se uskladili.

 

Treći dan:

Osiguravanje usklađenosti i reakcija na incidente

 

  1. Tehničke i organizacijske mjere zaštite podataka u “XYZ Ltd”: Detaljan pregled mjera koje je “XYZ Ltd” poduzeo kako bi osigurao tehničku i organizacijsku sigurnost osobnih podataka.
  2. Ponašanje u slučaju nadzora: Simulacija inspekcije nadzornog tijela u “XYZ Ltd”. Kako se pravilno ponašati tijekom inspekcije i osigurati suradnju.
  3. Reagiranje na povredu podataka: Praktična demonstracija kako “XYZ Ltd” reagira na potencijalnu povredu podataka. Kako prijaviti povredu nadzornom tijelu i kako obavijestiti ispitanike.

 

U cijenu je uključena: snimka edukacijeradni materijaliizrada uvjerenja na temelju kojega možete edukaciju upisati u e-radnu knjižicu3 sata besplatnih konzultacija s našim pravnim timom.

 

Prijavite se na formi ispod!