GDPR u marketingu, AI i društvenim mrežama

Predstavljamo sveobuhvatnu edukaciju o GDPR-u u marketingu, AI i društvenim mrežama, gdje ćemo istražiti sve ključne aspekte kako prilagoditi marketinške strategije i primijeniti umjetnu inteligenciju u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR). Naš fokus je osigurati da vaše marketinške prakse budu u potpunosti usklađene s GDPR-om i ePrivacy regulativom.

Edukacija će vam pružiti duboko razumijevanje kako pravilno implementirati odredbe GDPR-a i ePrivacy-a te kako te regulative oblikuju marketinške prakse.

Kroz interaktivne sesije, studije slučaja i praktične primjere, steći ćete ključna znanja i vještine potrebne za uspješno vođenje marketinških aktivnosti u skladu s najvišim standardima zaštite privatnosti i podataka.

Pridružite nam se i postanite stručnjak za primjenu GDPR-a u marketinškim strategijama, AI i društvenim mrežama!

Osnovne informacije:

Datum: 23. – 24. svibnja 2024.

Lokacija: Online

Vrijeme: 10:00 – 14:00 h

Cijena: 600 € + PDV

Prigovor (odjavu) na obradu osobnih podataka pošaljite na contact@visioncompliance.eu, za informacija više pročitajte naša Pravila privatnosti.

Ukoliko ne želite da vam šaljemo obavijesti o edukacijama i našim uslugama uvijek možete ostvariti svoja prava (prigovoriti obradi) i ovdje.

U cijenu je uključeno:

  • Snimka edukacije
  • Radni materijali
  • Certifikat o osposobljenosti valjan pred Agencijom za zaštitu osobnih podataka (AZOP)
  • 3 sata besplatnih konzultacija s našim pravnim timom za rješavanje specifičnih izazova za vašu kompaniju.
  • NOVO! Certifikat o zadovoljavanju trenutačne razine usklađenosti s GDPR-om vašeg društva (GAP analiza)

Što edukacija pokriva:

  • Kako na pravilan način implementirati odredbe GDPR-a i ePrivacy-a
    • Koji su ključni aspekti implementacije GDPR-a i ePrivacy regulative u kontekstu marketinških aktivnosti.
    • Polaznici će naučiti kako pravilno interpretirati zahtjeve ovih regulativa te ih implementirati u svoje marketinške strategije.
    • Obuhvatit će pravilno postavljanje i provedbu politika zaštite podataka te procjenu pravnih rizika u marketinškim aktivnostima.
  • Kako GDPR utječe na vaše marketinške aktivnosti
    • Fokusirajući se na konkretne primjene GDPR-a, ova tema istražuje kako regulativa utječe na sve aspekte marketinških praksi.
    • Polaznici će razumjeti promjene u prikupljanju, korištenju i čuvanju podataka te kako prilagoditi marketinške strategije kako bi se osigurala usklađenost s GDPR-om.
  • Kako GDPR utječe na praćenje i komunikaciju s potrošačima/kupcima
    • Ovaj segment analizira specifične zahtjeve GDPR-a u vezi s praćenjem ponašanja potrošača i komunikacijom s njima.
    • Polaznici će naučiti o pravilima transparentnosti, pristanku i pravima pojedinaca te kako ih primijeniti u marketinškim praksama.
  • Kako koristiti podatke o klijentima
    • Ova tema istražuje najbolje prakse za prikupljanje, pohranu i korištenje podataka o klijentima u skladu s GDPR-om.
    • Polaznici će razumjeti važnost sigurnog i transparentnog upravljanja podacima te kako koristiti te podatke u cilju unapređenja marketinških aktivnosti.
  • Što je neželjeni marketing
    • Koncept neželjenog marketinga i kako ga izbjeći.
    • Polaznici će naučiti o zahtjevima za pristanak te kako izbjeći neželjene marketinške prakse koje krše GDPR.
  • Kako tvrtke mogu prikupljati, obrađivati i koristiti osobne podatke potencijalnih klijenata i/ili kupaca
    • Istražujemo zakonske i etičke aspekte prikupljanja, obrade i korištenja osobnih podataka u svrhu marketinga.
    • Polaznici će razumjeti zahtjeve GDPR-a i ePrivacy regulative te kako ih primijeniti u praksi.
  • Može li direktni marketing biti legitimni interes
    • Analiza koncepta legitimnog interesa u kontekstu direktnog marketinga.
    • Polaznici će razumjeti kada i kako se legitimni interes može primijeniti u marketinškim aktivnostima te koje su pravne i etičke granice.
  • Kako utvrditi zakonsku osnovu za obradu podataka u marketinške svrhe
    • Ovaj dio istražuje različite zakonske osnove za obradu podataka u svrhu marketinga prema GDPR-u.
    • Polaznici će naučiti kako identificirati i primijeniti odgovarajuću zakonsku osnovu za obradu podataka u svojim marketinškim aktivnostima.
  • Je li privola dovoljna za usklađenost s GDPR-om
    • Ova tema analizira važnost privole kao zakonske osnove za obradu podataka u marketingu prema GDPR-u.
    • Polaznici će razumjeti kada je potrebna privola te kako je pravilno dobiti i dokumentirati u marketinškim kampanjama.
  • Kako “pravo na zaborav” utječe na marketing
    • Što se podrazumijeva pod pravima pojedinaca na brisanje osobnih podataka (“pravo na zaborav”) te kako to utječe na marketinške aktivnosti.
    • Polaznici će naučiti kako pravilno postupiti s zahtjevima za brisanje podataka te kako osigurati usklađenost s GDPR-om.
  • Koje su zakonske odredbe o privatnosti značajne za marketing
    • Navodimo ključne zakonske odredbe o privatnosti koje su relevantne za marketinške aktivnosti.
    • Polaznici će razumjeti kako se različiti propisi o zaštiti podataka primjenjuju na marketinške prakse te kako osigurati usklađenost s njima.
  • Kako uskladiti cookie policy (tzv. “kolačiće”) s odredbama GDPR-a
    • Koji su zahtjevi GDPR-a u vezi s kolačićima i kako pravilno implementirati cookie policy.
    • Polaznici će naučiti kako prilagoditi politiku kolačića u skladu s zahtjevima zaštite privatnosti i podataka.
  • Koji su obvezni dijelovi privole kod nagradnog natječaja
    • Koji su specifični zahtjeve za privolu u nagradnim natječajima te kako osigurati njihovu usklađenost s GDPR-om.
    • Polaznici će naučiti kako pravilno oblikovati i dokumentirati privolu u marketinškim kampanjama.
  • Fotografiranje za marketinške aktivnosti
    • Ovaj segment razmatra pravila vezana za korištenje fotografija u marketinške svrhe prema GDPR-u.
    • Polaznici će razumjeti kako pravilno upravljati fotografijama te osigurati poštivanje prava pojedinaca na zaštitu privatnosti.

Pozivamo vas da se pridružite našoj specijaliziranoj edukaciji kako biste stekli ključna znanja za usklađenost s GDPR-om u području marketinga, AI i društvenih mreža! Spremite se unaprijediti svoje marketinške strategije za digitalnu budućnost uz temeljito razumijevanje propisa o zaštiti podataka. Kroz interaktivne sesije i praktične primjere, naučit ćete kako pravilno primijeniti odredbe GDPR-a na vaše marketinške aktivnosti te osigurati praćenje najviših standarda zaštite privatnosti i podataka.

Prijavite se na formi ispod i osigurajte svoje mjesto