GDPR all-inclusive

Zaštita osobnih podataka postala je ključna tema koja zahtijeva pažljivu pozornost i duboko razumijevanje. Kako bismo vam pružili sveobuhvatan uvid u ovu važnu temu, s ponosom predstavljamo našu edukaciju koja će vas provesti kroz ključne i napredne aspekte GDPR-a i pomoći vam da postignete potpunu usklađenost s njegovim zahtjevima.

Naša edukacija pružit će vam detaljan pregled procesa izrade testa legitimnog interesa, savjete o osiguranju usklađenosti video nadzora, upoznavanje s procjenom utjecaja na zaštitu podataka (DPIA) te praktične smjernice o implementaciji tehničkih i organizacijskih mjera za osiguranje sigurne obrade podataka.

Pridružite nam se na putu prema stvaranju temelja sigurne i transparentne obrade osobnih podataka. S našim stručnjacima kao vašim vodičima, bit ćete opremljeni znanjem i praktičnim vještinama potrebnima za uspješno upravljanje podacima u skladu s GDPR-om.

Osnovne informacije:

Datum: 27. i 28. svibnja 2024

Lokacija: Online

Vrijeme: 10:00 – 14:00 h

Cijena: 600 € + PDV

Prigovor (odjavu) na obradu osobnih podataka pošaljite na contact@visioncompliance.eu, za informacija više pročitajte naša Pravila privatnosti.

Ukoliko ne želite da vam šaljemo obavijesti o edukacijama i našim uslugama
uvijek možete ostvariti svoja prava (prigovoriti obradi) i ovdje.

U cijenu je uključeno:

  • Snimka edukacije
  • Radni materijali
  • Certifikat o osposobljenosti valjan pred Agencijom za zaštitu osobnih podataka (AZOP)
  • 3 sata besplatnih konzultacija s našim pravnim timom za rješavanje specifičnih izazova za vašu kompaniju.
  • NOVO! Certifikat o zadovoljavanju trenutačne razine usklađenosti s GDPR-om vašeg društva (GAP analiza)

Što edukacija pokriva:

  • Kako izraditi test legitimnog interesa (LIA)? 
    • Ova sekcija detaljno obrađuje proces definiranja i izrade testa legitimnog interesa sukladno zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).
    • Polaznici će steći uvid u korake identifikacije legitimnih interesa organizacije te procjenu rizika i utjecaja na pojedince.
  • Kako osigurati da je video nadzor usklađen s GDPR? 
    • Naglasak je na osiguranju usklađenosti video nadzora s odredbama GDPR-a.
    • Edukacija će pokriti postupke prikupljanja, pohrane i obrade podataka putem video nadzora, ističući važnost poštivanja načela poput svrhe, minimalizacije podataka i transparentnosti.
  • DPIA (Procjena utjecaja na zaštitu podataka)
    • Ovaj segment pruža detaljan pregled postupka izrade DPIA-e, uključujući identifikaciju potencijalnih rizika za privatnost i strategije za njihovo ublažavanje.
    • Polaznici će također naučiti provesti analizu potencijalnih utjecaja obrade osobnih podataka na pojedince te provjeriti usklađenost s GDPR-om.
  • Evidencije aktivnosti obrade 
    • Fokus je na važnosti vođenja evidencije aktivnosti obrade prema zahtjevima GDPR-a.
    • Ovaj dio pokriva vrste podataka koje je potrebno evidentirati, postupke vođenja evidencije te osiguranje ažuriranosti i dostupnosti evidencije.
  • GDPR i radni odnosi  
    • Ovaj segment analizira pravila koja reguliraju obradu osobnih podataka u kontekstu radnih odnosa.
    • Polaznici će se upoznati s postupcima prikupljanja, pohrane i korištenja podataka o zaposlenicima te njihovim pravima na privatnost i zaštitu podataka.
  • Tehničke i organizacijske mjere  
    • Detaljno se razmatraju potrebne tehničke i organizacijske mjere koje organizacije moraju poduzeti radi osiguranja sigurne obrade osobnih podataka.
    • Ovaj dio obuhvaća implementaciju odgovarajućih tehničkih sustava i politika upravljanja rizicima.
  • GDPR u marketingu
    • Istražuje se primjena GDPR-a u kontekstu marketinških aktivnosti.
    • Edukacija će obuhvatiti prikupljanje pristanka, upravljanje pravima pojedinaca te osiguranje transparentnosti i poštivanje prava pojedinaca.

Postignite potpunu usklađenost s GDPR-om i unaprijedite svoje poslovanje uz nas! Pridružite nam se na našem sveobuhvatnoj edukaciji o zaštiti podataka koji će vas naučiti ključnim konceptima kao što su izrada testa legitimnog interesa, usklađenost video nadzora, DPIA, evidencije aktivnosti obrade i mnoge druge važne teme. Ne propustite priliku za stručno vodstvo i praktična znanja koja će vašu organizaciju dovesti na vrh!

Prijavite se na formi ispod kako biste osigurali svoje mjesto!