menu

SNIMKA: Nova pravila za prikaz cijene i provođenje popusta

Cijena: 1500 kn + PDV

Napomena: Cijena uključuje pregledavanje snimke u trajanju od 14 dana i radne materijale za webinar + besplatnu analizu web stranice po osnovnim točkama

O edukaciji

Znate li za nova pravila o provođenju popusta u 2022.? Jeste li znali da u kolovozu morate početi prikazivati cijene u eurima i kunama? Nova godina donosi novosti više nego ikad. Nova zakonska pravila, kao i uvođenje eura, odražavaju se na prikazivanje cijena i provođenje popusta, područje u kojem su poduzetnici ionako na tankom ledu. Naime, praksa je pokazala da većina trgovaca ima nepoštenu poslovnu praksu najviše u pogledu oglašavanja i da je sve više potrebna suradnja prava i marketinga po tom pitanju.

Dodatno, u ovoj godini kazna za takve greške i neznanje po tom pitanju povećava se do 500.000,00 kuna ili 4% prihoda poduzetnika. Sačuvajte taj novac za bolja ulaganja, a na našoj edukaciji se pripremite za izazove u 2022.

Edukacija traje: 3h

Što ćete saznati na webinaru

 • • novo pravilo koje dokida lažne popuste
  • jeste li jasno prikazali cijenu ili zavaravate potrošače
  • koliko je nepoštene poslovne prakse u Vašem oglašavanju
  • kako se ograditi od greške kod prikaza cijena
  • morate li isporučiti proizvode ako se prikaže kriva cijena u web shopu
  • kako uvođenje eura utječe na prikaz cijene
  • što je to i kada počinje razdoblje dvojnog prikazivanja cijena
  • kako moraju izgledati vaši cjenici i računi u razdoblju dvojnog prikazivanja cijena

Prisustvovanjem i kupnjom webinara ostvarujete pravo na besplatnu analizu Vaše web stranice

Pregledom općih uvjeta poslovanja, pravila privatnosti i skočnih prozora ukazati ćemo Vam na potencijalne pogreške i načine na koje ih možete izbjeći korištenje “nepoštene poslovne prakse” koje se kažnjava penalima do 500.000 kuna.

O predavačima

Odvjetnica Dijana Kladar je sudjelovala u radnim skupinama za izradu različitih zakona. Bila je član zakonodavne radne skupine za izradu Zakona o zaštiti potrošača pri Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja, te Zakona o provedbi GDPR pri Ministarstvu pravosuđa i uprave. Dijana je odvjetnica koja ima bogato iskustvo zastupanja trgovaca u sporovima pred inspekcijom i sudovima. U svojoj karijeri sudjelovala je u usklađivanju te postupcima spajanja i preuzimanja multinacionalnih kompanija, malih i srednih poduzetnika. Svojim radom u izvršnom odboru eCommerce Hrvatska svakodnevno daje doprinos razvoju elektroničkog poslovanja i razvoju digitalnih tehnologija (AI, app za platni promet, digitalni marketing i sl.).

Mag.iur. Hana Štrkonjić ima višegodišnje iskustvo rada u odvjetničkim društvima i široko iskustvo savjetovanja trgovaca u njihovom svakodnevnom poslovanju, s naglaskom na obveze trgovaca u odnosu na potrošače kao dio Vision Compliance tima. Pored navedenog, sudjelovala je u pokretanju i pravnoj podršci stranih i domaćih web shopova.

Kupite snimku edukacije

[thrive_leads id=’1086′]

Hire a team of experts

Outsource your medical, pharma, sales and regulatory issues to a team of local experts and reap the rewards

 

Schedule a call to discuss your situation