menu

SNIMKA: Crna lista grešaka u oglašavanju za Black Friday

Cijena: 1300 kn + PDV

Napomena: Cijena uključuje pregledavanje snimke u trajanju od 14 dana i radne materijale za webinar

O edukaciji

Svi dobro znamo da je posljednji petak u studenom rezerviran za provođenje akcijske prodaje odnosno Black Friday, trgovci pogotovo. Prije najzaposlenijeg razdoblja u godini, pripremite se na vrijeme za ispravno oglašavanje i provođenje te akcijske prodaje.

Važno je uskladiti oglašavanje i provođenje akcijske prodaje s propisima koji ih reguliraju.  Na webinaru ćete saznati koje su najčešće greške u oglašavanju i kako se zaštiti od kazni nadzornih tijela, na koja pravila o provođenju akcijske prodaje trebate posebno obratiti pažnju.

Objasnit ćemo i kako se ograditi od greške u prikazu cijene u webshopu te kada možete odbiti popravak i zamjenu proizvoda. Pripremit ćemo vas za uspješno provođenje akcijske prodaje i pokazati vam alate kojima se možete zaštiti od najčešćih grešaka i potencijalnih kazni nadzornih tijela, sa aspekta prava potrošača i GDPR-a.

Edukacija traje: 2h

Što ćete saznati na seminaru

 • • Pravila o provođenju akcijskih prodaja
  • Koje greške marketinga mogu dovesti do kažnjavanja
  • Kako izbjeći kazne za greške u oglašavanju
  • Kako se ograditi kad dođe do greške u prikazu cijene na webshopu
  • Kada možete odbiti i popravak i zamjenu proizvoda a kada ste dužni izvršiti povrat novca
  • Kako izbjeći naknadu štete za nepoštenu poslovnu praksu
  • Kako izbjeći kazne inspekcije, iako ste počinili prekršaj

Seminar je namijenjen

Djelatnicima marketinga i prodaje, djelatnicima ljekarni i specijalističkih prodavaonica, voditeljima i djelatnicima prodaje robe široke potrošnje, voditeljima webshopova, voditeljima maloprodaje i drugim poduzetnicima koji prodaju robu i usluge potrošačima, obrtnicima, svima koji rade s kupcima i sudjeluju u komunikaciji s korisnicima usluga i proizvoda.

O predavačima

Odvjetnica Dijana Kladar je sudjelovala u radnim skupinama za izradu različitih zakona. Bila je član zakonodavne radne skupine za izradu Zakona o zaštiti potrošača pri Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja, te Zakona o provedbi GDPR pri Ministarstvu pravosuđa i uprave. Dijana je odvjetnica koja ima bogato iskustvo zastupanja trgovaca u sporovima pred inspekcijom i sudovima. U svojoj karijeri sudjelovala je u usklađivanju te postupcima spajanja i preuzimanja multinacionalnih kompanija, malih i srednih poduzetnika. Svojim radom u izvršnom odboru eCommerce Hrvatska svakodnevno daje doprinos razvoju elektroničkog poslovanja i razvoju digitalnih tehnologija (AI, app za platni promet, digitalni marketing i sl.).

Mag.iur. Hana Štrkonjić ima višegodišnje iskustvo rada u odvjetničkim društvima i široko iskustvo savjetovanja trgovaca u njihovom svakodnevnom poslovanju, s naglaskom na obveze trgovaca u odnosu na potrošače kao dio Vision Compliance tima. Pored navedenog, sudjelovala je u pokretanju i pravnoj podršci stranih i domaćih web shopova.

Tehnički uvjeti

 • Internetska veza, instalirana Zoom aplikacija na mobilnom uređaju, računalu ili tabletu, praćenje webinara uz pomoć slušalica, dostaviti točnu e-mail adresu na koju će biti poslana pozivnica.
  Pozivnica na webinar će biti poslana jedan sat prije početka edukacije.

Kupite snimku edukacije

[thrive_leads id=’1027′]

Hire a team of experts

Outsource your medical, pharma, sales and regulatory issues to a team of local experts and reap the rewards

 

Schedule a call to discuss your situation