menu

WEBINAR 30.6.2022.

Farmakovigilancija i marketing za lijekove i medicinske proizvode

Jeste li znali da postoje zakonska pravila koja reguliraju osmišljanje i provođenje reklamnih kampanji i oglašavanja? Kako se oglašavati prema zdravstvenim radnicima?

U 2022. mnogo je novosti za poduzetnike; te novosti se prenose u sferama marketinga i uvođenja eura. Postoji cijeli niz pravila koja postavljaju granice i okvire za oglašavanje, a u praksi se redovito radi upravo suprotno od onog što pravila nalažu. Onda i ne čudi da se u inspekcijskim nadzorima upravo u području oglašavanja najčešće dijagnosticiraju greške. Praksa je pokazala da većina prodavatelja ima nepoštenu poslovnu praksu najviše u pogledu oglašavanja i da je sve više potrebna suradnja prava i marketinga po tom pitanju. Uputite se kako će se uvođenje eura odraziti na prodaju medicinskih proizvoda i lijekova. Izuzetno je bitno osvijestiti učinke uvođenja eura na Vaše poslovanje i krenuti s pripremama. Na edukaciji Vam skrećemo pažnju na praktične posljedice i učinke uvođenja eura na poslovanje, a potom dajemo i rješenja za izazove s kojima se susrećete. Osim toga, u sklopu edukacije proći ćemo i farmakovigilancijske aktivnosti te praćenje vigilancije i sigurnosti lijekova.

U okviru edukacija pružamo praktične primjere iz inspekcijskog nadzora i sudskih postupaka i općenito materiju nastojimo izložiti na praktičan način, kako bi Vam bilo korisno u daljnjem radu. Edukaciju održavaju pravnici s bogatim iskustvom savjetovanja poduzetnika kod izazova u poslovanju u life science industriji.

Edukaciju održavaju pravnici s bogatim iskustvom savjetovanja poduzetnika i predavač iz Agencije za lijekove i medicinske proizvode. Predavači pravnici imaju višegodišnje iskustvo u radu s inspekcijom, sudovima i poduzetnicima.

Edukacija je namijenjena  proizvođačima, distributerima i uvoznicima medicinskih proizvoda, društvima koja imaju dozvolu za prodaju medicinskih proizvoda na malo i veliko, djelatnicima ljekarni i specijalističkih prodavaonica, voditeljima webshopova, voditeljima maloprodaje, svima koji rade sa kupcima i sudjeluju u komunikaciji s korisnicima usluga i proizvoda.

O webinaru

Datum održavanja: 30.6.2022. (četvrtak)

Vrijeme održavanja: od 10:00 do 13:00 sati

Lokacija: Online

Kotizacija: 265,45 EUR | 2.000,00 kn + PDV, svaki sljedeći polaznik dodatnih -10%

Što ćete saznati na webinaru

 • • pravila za oglašavanje kod lijekova i medicinskih proizvoda
  • odnose se i na dodatke prehrani
  • oglašavanje prema zdravstvenim radnicima
  • koliko je nepoštene poslovne prakse u Vašem oglašavanju i poslovanju
  • niveliranje i prilagodba cijena zbog eura
  • kako uvođenje eura utječe na prikaz cijene (blagajne, cjenici, računi, pravilnici)
  • što je to i kada počinje razdoblje dvojnog prikazivanja cijena
  • kako moraju izgledati vaši cjenici i računi u razdoblju dvojnog prikazivanja cijena
  • gdje i kako u web shopu pokazati cijene prema novom pravilu i u eurima
  • usklađenost s GDPR-om, koje sve dokumente morate izraditi
  • farmakovigilancijske aktivnosti
  • praćenje vigilancije i sigurnosti medicinskih proizvoda i lijekova

Webinar je namijenjen

Edukacija je namijenjena proizvođačima, distributerima i uvoznicima medicinskih proizvoda, društvima koja imaju dozvolu za prodaju medicinskih proizvoda na malo i veliko, djelatnicima marketinga i prodaje, djelatnicima ljekarni i specijalističkih prodavaonica, voditeljima webshopova, voditeljima maloprodaje i veleprodaje, obrtnicima, svima koji rade sa kupcima i sudjeluju u komunikaciji s korisnicima usluga i proizvoda.

O predavačici

Mag.iur. Iva Benzon, diplomirala je na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Iza Ive je višegodišnje iskustvo rada u odvjetništvu gdje se usavršavala u području građanskog i trgovačkog prava. Svakodnevno osigurava klijentima pravnu podršku u različitim područjima njihovog poslovanja, posebice u području online trgovine i prodaje medicinskih proizvoda i lijekova.

Prijavite se na webinar

[thrive_leads id=’1646′]

Hire a team of experts

Outsource your medical, pharma, sales and regulatory issues to a team of local experts and reap the rewards

 

Schedule a call to discuss your situation