menu

WEBINAR 29.9.2021.

Nova pravila i promjene u poslovanju web shopa i trgovine

Datum održavanja: 29. rujna 2021. (srijeda)

Vrijeme održavanja: od 9:00 do 11:00 sati

Lokacija: Online

Kotizacija: 550,00 kn (440 kn + 25% PDV-a), po sudioniku. Cijena uključuje mogućnost postavljanja pitanja 3 dana nakon webinara.
Drugi i svaki sljedeći sudionik iz iste tvrtke plaća kotizaciju sa 10% popusta, u iznosu od 495,00 kn (396,00 kn + 25 %PDV-a)

Što ćete saznati na webinaru

 • • Nova pravila o provođenju akcijskih prodaja
  • Kako se ograditi kad dođe do greške u prikazu cijene na webshopu
  • Kako se mijenja reklamacijski postupak i koje su nove obveze poduzetnika
  • Kada možete odbiti i popravak i zamjenu proizvoda a kada ste dužni izvršiti povrat novca
  • Kako izbjeći kazne za greške u oglašavanju
  • Mogućnost kreiranja personaliziranih cijena
  • Kako izbjeći naknadu štete za nepoštenu poslovnu praksu
  • Koje greške marketinga mogu dovesti do kažnjavanja
  • Kako koristiti influencere za svoje poslovanje
  • Kako izbjeći kazne inspekcije

Webinar je namijenjen

Djelatnicima korisničke službe, djelatnicima call centra, djelatnicima marketinga i prodaje, djelatnicima ljekarni i specijalističkih prodavaonica, djelatnicima autokuća, voditeljima i djelatnicima prodaje robe široke potrošnje, djelatnicima teleoperatora, voditeljima webshopova, voditeljima maloprodaje i drugim poduzetnicima koji prodaju robu i usluge potrošačima, obrtnicima, turističkim i hotelijerskim djelatnicima, vlasnicima i direktorima u tvrtkama koje nude robu ili usluge klijentima, svima koji rade sa kupcima i sudjeluju u komunikaciji s korisnicima usluga i proizvoda.

O predavačima

Odvjetnica Dijana Kladar je kao istaknuti stručnjak član radnih skupina za izradu velikog broja zakona koji se donose u RH sudjelovala u radnoj skupini za izradu Zakona o zaštiti potrošača pri Ministarstvu gospodarstva, obrta i poduzetništva, te Zakona o provedbi GDPR pri Ministarstvu uprave. Sudjelovala je u izradi direktiva o prodaji robe kao predstavnik RH. Dijana je odvjetnica koja ima bogato iskustvo zastupanja trgovaca u sporovima pred inspekcijom i sudovima.

Mag.iur. Hana Štrkonjić ima višegodišnje iskustvo rada u odvjetničkim društvima i široko iskustvo savjetovanja trgovaca u njihovom svakodnevnom poslovanju, s naglaskom na obveze trgovaca u odnosu na potrošače kao dio Vision Compliance tima. Pored navedenog, sudjelovala je u pokretanju i pravnoj podršci stranih i domaćih web shopova.

Tehnički uvjeti

 • Internetska veza, instalirana Zoom aplikacija na mobilnom uređaju, računalu ili tabletu, praćenje webinara uz pomoć slušalica, dostaviti točnu e-mail adresu na koju će biti poslana pozivnica.
  Pozivnica na webinar će biti poslana jedan sat prije početka edukacije.

Prijavite se na webinar

[thrive_leads id=’639′]

Hire a team of experts

Outsource your medical, pharma, sales and regulatory issues to a team of local experts and reap the rewards

 

Schedule a call to discuss your situation