menu

SEMINAR 1.10.2021.

Nova pravila i promjene u poslovanju web shopa i trgovine

Datum održavanja: 1. listopada 2021. (petak)

Vrijeme održavanja: od 9:00 do 14:00 sati

Lokacija: ul. Savska 32, zgrada Regus, Zagreb

Kotizacija: 950,00 kn (760,00 kn + 25% PDV-a), po sudioniku
Drugi i svaki sljedeći sudionik iz iste tvrtke plaća kotizaciju sa 10% popusta, u iznosu od 855,00 kn (684,00 kn + 25%PDV-a)

Cijena uključuje: radne materijale i mogućnost postavljanja pitanja 3 dana nakon seminara

O edukaciji

U sječnju 2022. godine stupaju na snagu nove izmjene propisa koje se odnose na poduzetnike koji prodaju robu i usluge potrošačima. Neke od najvažnijih promjena su: način isticanja akcijske cijene proizvoda i kažnjavanje prema kriteriju 4% prihoda poduzetnika. Dolazi do značajnih promjena u reklamacijskom postupku i u provođenju inspekcijskog nadzora. Nove odredbe propisuju ovlast inspektorima za provođenje kupnji s tajnim indentitetom. Staje se na kraj lažnim recenzijama i preporukama te se reguliraju propisi dvojne kvalitete robe.

Što ćete saznati na seminaru

 • • Nova pravila o provođenju akcijskih prodaja
  • Kako se ograditi kad dođe do greške u prikazu cijene na webshopu
  • Kako se mijenja reklamacijski postupak i koje su nove obveze poduzetnika
  • Kada možete odbiti i popravak i zamjenu proizvoda a kada ste dužni izvršiti povrat novca
  • Kako izbjeći kazne za greške u oglašavanju
  • Mogućnost kreiranja personaliziranih cijena
  • Kako izbjeći naknadu štete za nepoštenu poslovnu praksu
  • Koje greške marketinga mogu dovesti do kažnjavanja
  • Kako koristiti influencere za svoje poslovanje
  • Kako izbjeći kazne inspekcije

Seminar je namijenjen

Djelatnicima korisničke službe, djelatnicima call centra, djelatnicima marketinga i prodaje, djelatnicima ljekarni i specijalističkih prodavaonica, djelatnicima autokuća, voditeljima i djelatnicima prodaje robe široke potrošnje, djelatnicima teleoperatora, voditeljima webshopova, voditeljima maloprodaje i drugim poduzetnicima koji prodaju robu i usluge potrošačima, obrtnicima, turističkim i hotelijerskim djelatnicima, vlasnicima i direktorima u tvrtkama koje nude robu ili usluge klijentima, svima koji rade sa kupcima i sudjeluju u komunikaciji s korisnicima usluga i proizvoda.

O predavačima

Odvjetnica Dijana Kladar je kao istaknuti stručnjak član radnih skupina za izradu velikog broja zakona koji se donose u RH sudjelovala u radnoj skupini za izradu Zakona o zaštiti potrošača pri Ministarstvu gospodarstva, obrta i poduzetništva, te Zakona o provedbi GDPR pri Ministarstvu uprave. Sudjelovala je u izradi direktiva o prodaji robe kao predstavnik RH. Dijana je odvjetnica koja ima bogato iskustvo zastupanja trgovaca u sporovima pred inspekcijom i sudovima.

Mag.iur. Hana Štrkonjić ima višegodišnje iskustvo rada u odvjetničkim društvima i široko iskustvo savjetovanja trgovaca u njihovom svakodnevnom poslovanju, s naglaskom na obveze trgovaca u odnosu na potrošače kao dio Vision Compliance tima. Pored navedenog, sudjelovala je u pokretanju i pravnoj podršci stranih i domaćih web shopova.

Prijavite se na seminar

[thrive_leads id=’648′]

Hire a team of experts

Outsource your medical, pharma, sales and regulatory issues to a team of local experts and reap the rewards

 

Schedule a call to discuss your situation